zafer algöz

1 /
Sinema tiyatro hakkında zerre bilgisi olmayan ergenlerin eleştirmeye çalıştığı ama beceremediği usta oyuncudur.

Saygılar bizden, salkım hanımın taneleri, zaga skeçlerini izleyin... Devlet tiyatrolarında iki kez canlı izledim bu adamı. Ciddi bir gelenek ve kültürün içinden gelir.

Son dönem komik olanlara gülün. Zaman acı bir şekilde yaptığınız karşılaştırmalrın hatalı olduğunu öğretecektir size.

Gibi ve feyyaz efendiler komik olabilir. İzleyin ve gülün 5 sene sonra tekrar görüşelim.

Kardeş payına salya akıtarak gülenlerin zavallılığını görüyorum şu an. Evet cemcir ve ahmet kurala ben de çok güldüm. Ama yok olacaklarını biliyordum. Evet onların yaptıkları mizah 5 senede tükendi. Feyyazınki de tükenecek.

Biz de genç olduk biliriz bu işleri.
oldum olası neden söylediklerine itibar edildiğine anlam veremediğim, beş para etmezliği yüz kilometreden belli olan, bu nedenle de söylediklerine cidden bakmadığım haliyle de bilmediğim bir gereksiz. siz neden gündeme alıyorsunuz ki? kendi kendine konuşup yok olmayı hak eden birisi aslında.
sürekli konuşan ve polemik yaratan oyuncu. ne cem yılmazmış yalaya yalaya bitiremedi. oyunculuğuna söyleyecek lafım yok ancak mahallenin koca karı teyzeleri gibi düşük bir çeneye sahip olduğunu söyleyebilirim. seyircini birisisin erşan kuneri hakkında gibi esintileri gördüm yorumuna 2 fırın ekmek 4 fırın boyoz daha yemesi gerek yazmış. yav arkadaş herkes birilerinden esinlenebilir son dönemde gibi tarzı mizah daha çok seviliyor. cem yılmaz tarzı mizahında her geçen gün kalitesi düşüyor bir kabul etmediniz. kimse size çekilin demiyor. yapın mizahınızı izleyen izler izlemeyen izlemez. ama reklam amaçlı ortalığa pok atmayın.
filmlerde dizilerde görüyoruz, tiyatro sahnesinde de gördük , her boyaya girebilen acayip fırlatma bir adam.

geçen burdan bi arakdaşın linkinden sonra girdiğim youtube'da kafa tv - zafer algöz anlatıyor diye bir seri buldum.

bütün o fırlatmalığı ile kendi hayatından kesitler , eski yeni bildiğimiz bilmediğimiz sanatçılarla ilgili anılarla birlikte yeşilçamın bütün fırlatmalıklarını anlatıyor .
gülmekten yere yatabilirsiniz. dil biraz şey tabi .*

erkan can ve öztürk serengil bölümleri özellikle tavsiye edilir.