1. toplam entry 10229
  2. takipçi 0
  3. takip edilen 0
  4. puan 40548
  5. statü
  6. rütbe yazar
  7. kayıt tarihi 13 yıl önce

bankalar promosyonu neden verir

helal mi? haram mı? tartışmalarını başlatan promosyonun neden, niçin verildiğini merak eden birinin sorusu.

bir x kişisinin, anlaşmaya göre bankaya parası 2 gün önce yatmalıdır. 2 * (36)=72 anlaşmalar 3 yıl olduğundan 72 günlük bir faiz işletilecek veya banka bu parayı başka amaçlarında kullanacaktır. ama bu para henüz kişinin parası olmadığı için her hangi bir sorun yok kişinin adına. para yattığı gibi çekilir ise banka verdiği promosyondan zarar edecektir. bankalar müşteriye en az 3 koldan bağlamak ister. bir kredi kartı, iki otomatik ödeme, üç kredi.

işte bu 3 nedenle bir şekilde bankaya bağlandığınız zaman sizden bu promosyonu çıkarmaya başlar para. otomatik ödeme, bankada paranızı tutmanız adına güzel bir tuzaktır.

işçi ölümleri

(bkz: takdiri ilahi) dememiz şart öncelikle ki isyan bayrağını çekmeyelim. sen 10. kattan atlarsan ölürsün bu fizik kuralıdır. aynı bu da öyle, sen önlemini almaz isen kaza olabilir. bu konularla biraz ilgili olan biri olarak kazaların %97-98 inin önlenebilir olduğunu biliyorum. iş körlüğü, daha fazla kazanma hırsı, önlemlerin maliyeti gibi etmenler olayın içine girdiğinde maalesef kazalar kaçınılmaz oluyor.

cogiyiler birliği

avrupa birliği gibi bir birlik. birlikte kimlerin olduğu sır gibi saklanmakta. kolanın bileşimi bir, bu iki. duyduğuma göre bazı şartları varmış.

tanım başına en az 2.5 artı alabilmek veya gün toplamında +100 puan ile bitirmek.
ay sonunda belirli bir tanım sayısını geçmek.
yazarlar arasında sevilen biri olmak.
herhangi bir başka oluşuma destek olmamak.

not: böyle bir birlik yoktur boşuna aramayın. o sizi bulur!!


1 /