1. toplam entry 85
  2. takipçi 0
  3. takip edilen 4
  4. puan 305
  5. statü
  6. rütbe yazar
  7. kayıt tarihi 2 yıl önce

miraç kandili

Allah'ın bugünü diğer günlere üstün kıldığına dair kitap veya sünnetten delili olan var mı? Çok basit bir sorudur bu. Ramazan ayına, zilhicce'nin ilk 10'una dair var mesela. Takviminde böyle bir mübarek gün olan sahabe, tabiin, mezhep imamı bilen var mı? Bence bunların hiçbirini bilen yok. Allah'ın dini hakkında epey genişten atıp tutuluyor yine.

ekmek için ekmeleddin

Bize ekmek dışında bir şey vadeden yok mu abi. Ekmeği zaten pilavla bile yiyoz doymak için. Az önce de çayla beraber yedim kuru kuruya eheheh. Yok mu şöyle bize adını bile söyleyemeyeceğimiz şeyler vadeden bi koca yürekli. Artık biz de onları yiyelim abi ya. Bıktık.

türkiye tek yürek

anadolu ülkesindeki semirmiş, parlak domuzların şov etkinliği. Bu domuzlar aynı zamanda hırsız ve kan emicidirler. İnsanları asgari ücretle canı çıkana kadar çalıştırıp, şehirleri yıkılınca da önlerine etlerini siyirdiklari bir parça kemiği atarlar. Bütün akıl sahipleri o önemsiz kemikleri bile görünce bunalıma girdi, bir de etleri düşünün. Bu ülkenin yüzde yetmişi ay sonunu zor getirirken onların malı mülkü bu seviyelerde. Allah saltanatlarini parçalasın.

16 Şubat 2023 Trabzonspor Basel maçı

Hayatımda izlediğim en aptalca maçtı. Eğlenen insanlar enkaz altındaki çürümüş insanlara tezahürat yapıyor, sanki depremi İsviçre yaptırmış gibi öfke basel futbol kulübüne akitiliyor. Gol olunca da spiker Türkiye attı golü diyor. Bu insanları böyle aptallaştıranların yatacak yeri yok. Bir de ne mutlu türküm diyene diye bagirdi tribünler bir ara. Bu da enkaz bolgesi içindi galiba. Trabzon çok ayrı bir seviye olduğunu kanıtladı bugün de.

her deprem sonrası bilim insanlarını TV'ye çıkarmak

Bunlar bilim insanı değil, insan demeye bile bin şahit isteyen tipler. Maraş, Adıyaman, Hatay bunlardan önceki yıllarda ise Elazığ ve Van'daki insanlar kendi şehirlerindeki olası bir depremden haberdar dahi olmayıp İstanbul depreminin muhtemel büyüklüğünü ezbere biliyorsa bunun suçu bu insanlarındır. Tv'lerde İstanbul depremi diye kendilerini yırtıp Anadolu hakkında iki kelimeden fazla konusmadilar. Konuştuklarını da 2-3 insan filan izledi. Onlar da unuttu gitti. Eğer ben bu ülkenin bilim insanıyım diyorsan böylesine hayati konularda, bu halka faydan dokunmalı.
Bildiklerini, beklenen deprem tehlikelerini insanlara her fırsatta yüksek sesle anlatmalısın. Tv'ler seni sık olarak cagirmiyorsa sen tv'ye çıkmak için ugrasmalisin. Mesela Celal denen memeli hayvan her gün tv'de olan tiplerden biri. (+YouTube) Halka bir program Anadolu'da deprem tehlikesini anlatmak yerine her programında onların dinlerine ve bununla ilişkili tarihlerine dil uzatmayı veya buna benzer şeyleri seçti. Faciadan sonra da cesetlerimizin üzerinde tepinip bilmişlik tasladı. Belki bu faciayı yaşamayan, dolayısıyla benim gibi yaşayanları ne kadar uğraşsa da anlayamayacak olanlar bu gibi tipleri bilim adamı sayabilir. Veyahut yaşadigi halde ahmak olanlar. Bense insan bile saymıyorum artık.
1 /