başrolünde oynayan kızın güzellikten ziyade ışıltı, hava, karizma, sempatiklik ne derseniz diyin; ondan mahrum olduğunu düşündüğüm dizi. kız güzel ama ne bileyim bir çekiciliği albenisi yok. daha çirkin olup havalı hoş gözükebilenler var bu işler güzellikle olmuyor o yüzden ne kadar makyaj, efekt yapsalar da faydasız. hani bunlar olmasın sempatik şirin olsun. o da değil. bu yüzden çok sıradan gözüküyor. dün sadece biraz göz ucuyla baktım ve bu sonuca vardım belki takip etsem diziyi farklı düşünürdüm. bilemiyorum altan.

anadolu'ya özgü bir yemek veya tatlı ismi sandığım kelime. epey uçmuşum bu sefer.
sol framede nickaltına yığılma olduğunu görünce kendisine bir şey olduğunu, evlendiğini veya doğum gününün olduğunu sandığım yazar.
+lucky!! arkadaşlarla cipiu'yu övüyoruz buyur gel hep beraber övelim
-sağol kardeş hiç bozmayın yeni övdüm de geldim...
+lucky!! arkadaşlarla cipiu'yu övüyoruz buyur gel hep beraber övelim
-sağol kardeş hiç bozmayın yeni övdüm de geldim...
lise ögrencisi veya mezunu olarak çalışmaya başlayacak; pişmiş hemşire ve hasta bakıcılar tarafından en pis işler yaptırılıp horlanacak, sonra da psikolojisi bozulup bir hastanın önünde "üfff gebersen artık" diye fotoğraf paylaşacak sağlık elemanıdır.
kim düşündüyse bunu evladı hemşire yardımcısı olur umarım.
kim düşündüyse bunu evladı hemşire yardımcısı olur umarım.
Bir entrynizi herkes deli gibi artıladığında eksi veren o bir kişidir. Kendi kendinize havaya girmişsinizdir yok mu arttiran, diye. Ofis sandalyenizle deli gibi dönerek kahkahalar atıyorsunuzdur. Ama Bir de bakarsınız ki elemanın biri basmış eksiyi. Evet sen en guzel duyguların katilisin kardeş.
Ukdeymiş bana nasip oldu.
sabah sabah dilime dolanıp hüzünlendiren melankolik mfö şarkısıdır. Belki de bunda Yağmurlu bir istanbul sabahına uyanmamın da etkisi olabilir.
sabah sabah dilime dolanıp hüzünlendiren melankolik mfö şarkısıdır. Belki de bunda Yağmurlu bir istanbul sabahına uyanmamın da etkisi olabilir.
kendisiyle doğum günüdaş olmam sebebiyle ayrı bir sempati duyduğum f1 pilotudur. bir insanın yüz ifadesi her ne olursa olsun nasıl değişmez arkadaş mimik bile oynamıyor.
unutmadan, iyi ki doğumuşsun "ice man". sen olmasan poker face nedir diye kimden öğrenecektik.
git
unutmadan, iyi ki doğumuşsun "ice man". sen olmasan poker face nedir diye kimden öğrenecektik.
git
müslümanlar adına hayırlı olmayacağını düşündüğüm operasyon. elden ne geliyor derseniz, hiçbir şey. ne yazık ki durum bu. tavrımız böyle olduğu sürece yenilmeye mahkumuz. allah sonumuzu hayretsin musul'a da selamet versin.
yapılan olumsuz yorumları zerre takmayan taraftara sahip, son dönemlerde ciddi düşüş yaşayan anadolu takımıdır. zamanında diğer anadolu takımı taraftarları istanbul takımlarına sığınırken; "gassaraylıyım ama konyaspor'u da destekliyorum tabee" derken trabzonspor taraftarı her zaman takımının arkasındaydı. hala da öyle. trabzonspor "istanbul takımlarının" arasında kendine yer bulan ve onlara kafa tutan ilk anadolu takımıdır. yedisinden yetmişine bütün bir trabzon, takımının maçlarını elinden geldiğince destekler. neden elinden geldiğince dedim. çünkü tansiyon ve kalp rahatsızlığı olanlar izleyemiyor maçları artık malum. fikstüre bakamıyorum haftalardır elim varmıyor.
trabzon'da kaldırım taşları bordo mavidir ve demir parmaklıklar da öyle. biz desteğimizi esirgemiyoruz ve inanıyoruz ki trabzonspor'un bu düşüşü elbet yeni bir çıkışın başlangıcı olacaktır.
trabzon'da kaldırım taşları bordo mavidir ve demir parmaklıklar da öyle. biz desteğimizi esirgemiyoruz ve inanıyoruz ki trabzonspor'un bu düşüşü elbet yeni bir çıkışın başlangıcı olacaktır.
ortadoğulu bir imam tarafından yapılsa hunharca eleştirilecek olan deli saçması ayindir. biz de papazları ilerici ve çağdaş sanırdık. cık cık cık hiç yakışmamış.
yanlış olandır. her çirkin erkek için bu genellenemez. kimini abi, kimini kardeş, kimini kanka, kimini "çok sevdiğim bir arkadaşım var acayip yakışırsınız sana ayarlayayım mı?" şeklinde görmekteyiz.
son güncellemeyle yeni emojileri kullanılmayacak derecede berbat olan uygulamadır. iki nokta ve parantez yapın daha sempatik.
(bkz: sebebi neydi ki)
(bkz: sebebi neydi ki)
başlığı açan yazara göre geçerliliğini kaybeden, aslında yine ninelerimizin en doğrusunu bildiğini kanıtlayan sözdür.
son günlerde istanbul havasının hissettiğidir. ne yaptık ona bilmiyorum ama gittikçe soğuyor. bu tavırları yüzünden ben de ondan soğudum.