toplu taşıma ve avm gibi kapalı ve kalabalık alanlarda hala maske takarak aralarına dahil oluyorum. bugüne kadar niye yapmamışım diyerek hayıflanmıyor da değilim.

bir istanbul masalı'nda kendisine aşık olmayan bizden değildir. daha öncesinden de bayılırdım tabi. herif sek karizma, ses tonu da öyle. allahım neler yaratmış. hayır şimdi dönüp etrafıma bakınca üzülüyorum hemcinslerime, çünkü milyorda bir mehmet aslantuğ var. kalanı görüyoruz hepimiz.*
artık maç anlatmasa olur, sıvacılıktan devam.
yükseleni balık olan bir yay burcuyum. pek iyi bir bileşim olmadığını yıllar geçtikçe fark ediyorum.
bunun serbest piyasası olmamalı. insanların barınma ihtiyaçları başka insanların keyfine ya da vicdansızlığına kalmamalı, belirli kriterleri ve sınırlamaları olmalı. ev fiyatlarının da keza öyle. evi dikmiş 20 yıl önce, durduk yere yeni ev fiyatından fiyatlandıramamalı ev sahibi. gerekirse yabancılara ev satışına da sınırlama getirilmeli, zararın neresinden dönersen kar. çünkü bizde milli bilinç pek gelişmemiş bu konuda. elin gavuru kendinden olmayana ev vermezken bizimkilerin çoğu parayı görünce evini, toprağını ve ülkenin geleceğini satıyor. bir an önce önlemler alınmalı.
yine biri intihar girişiminde bulunmuş yenikapı durağında. camlı bölme yapmak lazım artık metrolardaki gibi.
Yani aylık havadan 15 - 20 bin lira verirseniz çalışmam tabi. Bence sorun olmaz. Aksi halde çalışmaya devam.
Bu devirde olmaması neredeyse imkansız durum.
Bu devirde olmaması neredeyse imkansız durum.
bu gidişle yakında alacağım karar. manitan var derdin var.
ayrıca insanların 3-5 ay içinde evlenmelerinin sebebi anlıyorum. zaman geçtikçe daha az istiyorsunuz. o yüzden gözü karartıp tanıştıktan 3-5 ay sonra yapmak daha kolay ama mantıksız.
ayrıca insanların 3-5 ay içinde evlenmelerinin sebebi anlıyorum. zaman geçtikçe daha az istiyorsunuz. o yüzden gözü karartıp tanıştıktan 3-5 ay sonra yapmak daha kolay ama mantıksız.
bence sorun insanların özgürce fikrini belirtmesi değil. özgürce hakaret etmelerinin ve bunu fikir özgürlüğü sananların önüne geçmek gerek öncelikle. sonrasında zaten açılır yeniden.
sözlüklerin atası.
sözlüklerin atası.
bu ülkede kimse garanti görevini bırakıp da riskli siyasi bir işe girmez. o yüzden meral akşener'in bu çıkışı, en fazla kendi içindeki oyları bölecektir. kimsenin de göreve talip olacağını hiç sanmıyorum.
bir meral akşener çıkışı.
bir meral akşener çıkışı.
kendisiyle ilgili filmler içinde en sevdiğim loving vincent olandır. çizimlerle daha güzel anlatılmış, sinemada büyük ekranda izleyip bayılmıştım. ayrıca doctor who'nun bir bölümünde de kendisiyle ilgili bir hikaye geçer, o da ne zaman izlesem duygulandırır. 10. sezondaydı sanırım.
allah rahmet etsin. en sevdiğim padişahlardan biridir, zeki insanları oldum olası severim.
erkeklerin bağımlı kıskanç hırpalanmış kadınları başarılı ve yaratıcı kadınlara tercih etmelerinin sebebi
e zaten başlıkta belirtilmiş her şey, çok da açıklamaya gerek yok. önemli olan bağımlılık kısmı bence. ne olursa olsun bırakamama, vazgeçememe durumunu seviyorlar.
bu aralar toplu döviz kabul etmeyen banka. gidip iş bankasından hesap açmak zorunda bıraktı beni, üzdü. yıllardır çok memnun olarak müşterisiydim, şimdilerde aramız bozuk.